Puntenverdelen gestart


De wedstrijden van vanmiddag zijn gespeeld en de statistieken zijn elders op de manager te lezen. Dit betekent tevens het einde van ronde 3.

Na afloop van elke speelronde zullen de punten berekend worden. Nu zul je misschien denken, goh die wedstrijden zijn alweer een uur gespeeld waarom staat mijn briljante score nog niet in beeld?

Voor het berekenen van de punten wordt gebruik gemaakt van de statistieken zoals die op NOS Teletekst verschijnen. Echter, dat medium blijkt niet altijd volledig en correct te verslaan. Derhalve wordt met punten geven gewacht tot de resultaten 'aanvaardbaar' duidelijk zijn. Het laatste woord in deze is aan de FOK!Crew.

De praktijk moet uitwijzen of de punten in de loop van zondagavond kunnen worden gegeven of dat daarmee tot maandag wordt gewacht. In ieder geval kan men aansluitend wisselingen aanbrengen voor zover het budget dat toelaat.

Attentie, in de komende week zullen nog enkele spelerswijzigingen in de teamselecties worden aangebracht. Mocht je een dergelijke speler in je team hebben dan verandert er weinig (bijvoorbeeld speler naar andere club). De positie van de betreffende speler blijft zoals we die aanvankelijk hebben bepaald. Wacht je met wisselen tot in het eind van de week, dan zul je waarschijnlijk enkele 'verse' spelers kunnen kopen, die nog niet beschikbaar waren. Voor de rest van dit seizoen zullen updates vóór de wisselperiode worden uitgevoerd.

Tenslotte, ronde 4 zal beginnen aanstaande vrijdag om 18:00 uur. Na dit tijdstip gedane wijzigingen worden niet meegenomen voor de ronde.

Tot zover dit bericht, namens de Crew veel succes