14 Juni: 'Hiddink Day'

Koreaanse supporters stellen voor om 14 Juni, de dag dat Zuid-Korea de 2e ronde haalde, om te dopen in Hiddinkdag, plus natuurlijk een standbeeld bij Seouls' World Cup Stadium.

Hoewel Hiddink in Januari 2001 de bijnaam 'de buitenlander' kreeg is hij een nationale held. Men vergelijkt hem zelfs met de 16e eeuwse Admiraal Lee Sun-shin, die de Japanse bezetters verdreef.

Koreaanse fans hebben witte bordjes neergelegd op bepaalde stoelen, zodat als die tegelijk omhooggehouden worden de zin 'Nog een keer alsjeblieft' (in het Koreaans waarschijnlijk) wordt gespeld. Vergelijkingen worden gelegd met het WK van 1966 waarin Noord Korea met 1-0 won van Italië. Italiaanse spelers waarin niet onder de indruk van dat feit. 'Ik geef daar helemaal niks om. 't is m'n probleem niet' zei Vieri.

Overigens zitten er nog 200 mensen in de rij voor het stadion te kamperen, in de hoop nog kaartjes te kunnen kopen. Ondanks het feit dat de autoriteiten meerdere keren hebben gezegd dat er helemaal geen kaartjes verkocht meer worden weigeren er sinds vrijdag nogsteeds mensen te vertrekken, in de illusie nog kaarten te kopen.