Activision neemt trademark op Sing Hero

Zoals jullie wel weten kan Activision Blizzard niet afblijven van muziekgames. We hebben vorig jaar de release van Guitar Band Hero World Tour gehad, maar ondertussen kregen we ook te horen dat men bij Activision aan het werken is aan DJ Hero. Er waren tevens verscheidene geruchten gekomen over Band Hero, maar vandaag krijgt Activisions verhaal een nieuwe wending, Activision heeft namelijk trademark genomen op Sing Hero.

De trademark staat onder "computer game software and related instruction manual sold together as a unit; interactive video game programs; computer game cartridges; computer game discs; downloadable computer game software; video game controllers; interactive video game comprised of a cartridge or DVD sold as a unit with a video game controller."

Er is nog niet veel bekend, maar het gaat waarschijnlijk om een game die het op zal nemen tegen Konami's Karaoke Revolution en Sony's SingStar. Hoewel er trademark op staat betekent dit niet dat er echt een spel is aangekondigd. Activision had ook namen als "Drum Hero," "Keyboard Hero," "Guitar Villain," en "Drum Villain," ingevoerd en geen van deze titels zijn ooit uitgekomen.

SingStar is niet erg populair is in Amerika, maar hij is wel in trek in het Verenigd Koninkrijk, het zou dus geen domme zet van Activision Blizzard zijn.