BioShock komt naar de mobiel, in 2D én 3D

BioShock, een game die volgens FOK!gamers op de 33e plek staat van beste games ooit, komt naar de mobiel! En niet zomaar, de game komt in twee versies: in 2D voor de oudere, minder krachtige mobieltjes en de volledige 3D-ervaring voor de hippe gangsters onder ons.

De game wordt ontwikkeld door Indiase developer Indiagames, en wordt binnenkort verwacht. De 3D-versie is inmiddels genomineerd voor een "excellence in 3D"-award van de Intenational Mobile Global Gaming associatie. Ook de 2D-versie zal niet teleurstellen volgens de developers, volgens hun is de essentie van de game goed gepakt en zijn ze er trots op.

The 2D version, even when I first thought of it, I said 'how can you do a 2D version of BioShock? I'll tell you what: our guys and 2K have really captured the essence of the game in a 2D format. It's really unbelievable. It obviously doesn't look like BioShock as you know it, but it gives you the same essence. The guys are pretty proud of it.

De eerste beelden van de 3D-versie zijn inmiddels met een fraaie shaky-cam opgenomen en zijn hieronder te zien. Bij de redactie kunnen we in ieder geval niet wachten om Big Daddy's in onze broek te hebben zitten! We hopen dat de game net zo goed wordt als de 2007-versie.