Atari pikt ook Ghostbusters op

Onlangs wisten we jullie te melden dat Atari de uitgeversrechten van Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena had gekocht (zie bericht). Daar hielden de zakenmensen van Atari echter niet op met hun speurtocht naar losliggende games.
Nadat Activision-Vivendi onder meer de game Ghostbusters de deur wees, kwam deze zonder uitgever te zitten. De heren van Sierra gaven niet op en gingen door met de ontwikkeling van de game, in de hoop dat er een uitgever gevonden kon worden.

Die hoop bleek niet vergeefs, want Atari heeft de uitgeversrechten van ook deze game weten te bemachtigen. Atari zal de game uitbrengen voor de PlayStation 3, Xbox 360, PC, PlayStation 2, Wii en DS in 2009. De release zal samenvallen met de 25e verjaardag van de eerste film, die Sony Pictures zal vieren met de release van de twee films op Blu-Ray. Om aan te tonen dat de ontwikkeling van de game niet stil heeft gestaan, heeft Sierra bovendien drie nieuwe screenshots vrijgegeven van de game. Ze lijken op oudere screenshots, maar deze zijn met de nieuwe game-engine genomen.