Vervolg op Marvel vs Capcom op komst?

Yoshinori Ono, de producer van Street Fighter IV, heeft in een interview met Das Gamer aangegeven dat hij een nieuwe Marvel vs Capcom game wel ziet ziten. Hij beschouwt Marvelcomics als de beste en in een eerder interview had hij al eens aangegeven een nieuwe Marvel vs Capcom te willen doen.

Tijdens de vorige Comic-Con kwam tijdens de persconferentie van Marvel de vraag naar voren of een nieuwe Marvel vs Capcom te verwachten viel. De president van Marvel reageerde daarop met de woorden "Capcom is cooking something up with us." Ono ontkent dat er gesprekken gaande zijn tussen Marvel en Capcom, maar hij is wel blij dat Marvel net zo enthousiast lijkt over een nieuwe samenwerking als hij.

Hij ging tijdens het interview ook in op de uitspraak van Ed Boon, die graag een Mortal Kombat vs Street Fighter zou willen maken. Volgens Ono is dit lastig om te maken, aangezien Mortal Kombat en Street Fighter twee verschillende soorten vechtspellen zijn. Een Mortal Kombat vs Capcom zou volgens hem beter werken.