Jack Thompson zit in de problemen

De rechtbank van Florida is het zat. De vele aanklachten en aangespannen rechtszaken van advocaat Jack Thompson worden al een tijdje niet meer op prijs gesteld en deze keer is het Thompson zelf die aangeklaagd wordt.

Volgens 'the State of Florida' heeft Thompson 27 van de 31 gedragscodes van het Amerikaanse rechtsysteem gebroken. Zo zou Jackie gelogen hebben in de rechtszaal, dingen hebben gezegd en acties hebben ondernomen met als enige reden het dwarszitten en beschamen van andere partijen en heeft hij oneerlijk zijn krachten als advocaat gebruikt. Alleen de brieven naar de moeder van Take-Two opperhoofd Strauss Zelnick hebben al gezorgd voor een flink aantal overtredingen. We weten niet of de brief van Nebo die naar de moeder van Thompson was gestuurd eindelijk iets heeft wakker geschud in Florida, of dat het iets anders is geweest.

De hoorzitting tegen Jack Thompson heeft totaal negen dagen geduurd. Het complete rechtbankverslag bestaat uit vier delen die totaal maarliefst 1700 pagina's tellen. Daar komen nog eens 2400 pagina's aan opgenomen verklaringen bij, dus er zijn meer dan 4000 pagina's tegen Jack Thompson. De rechtbank van Florida is momenteel aan het onderzoeken of Thompson ook daadwerkelijk schuldig is aan bovengenoemde feiten. Zou het einde oefening zijn voor Jackieboys carrière als advocaat?

Psychocow ook bedankt voor het submitten van dit nieuws.