[update]Patches voor Burnout Paradise op een rijtje

Update
De custom soundtrack voor de PS3-versie zit niet in de "Bogart"-patch, zoals de bron deed vermoeden, maar in de "Cagney"-patch die eind juni uit zal komen.

Oorspronkelijk bericht
Criterion werkt nog altijd aan Burnout Paradise. Terwijl de game al lang en breed in de winkel ligt, is de ontwikkelaar er nog lang niet klaar mee. Er staan momenteel niet minder dan drie patches in de planning, waarvan de eerste vandaag live zal gaan en de derde ergens eind dit jaar.

De eerste patch die vandaag voor de PS3- en volgende week voor de X360-versie uit komt is de "Bogart"-patch. Met deze patch krijgt Burnout Paradise ondersteuning voor custom soundtracks op de PS3, 1080i-support en verbeterde ondersteuning voor gamers met een SDTV. De vertraging voor de 360-patch is te wijten aan framerate-problemen die zich voordeden nadat de patch was geïnstalleerd.


Vanaf volgende maand eindelijk naar Chris Rea luisteren tijdens het rijden

Eind juni mogen we de "Cagney"-patch verwachten, die 70 extra Freeburn Challenges en een Hunter Olympus SUV toevoegt aan de game. Daarnaast zal de update ook een kalender bevatten die je op de hoogte houdt van Burnout-evenementen die ieder weekend gehouden zullen worden. Door te presteren in deze evenementen zul je bovendien unieke auto's kunnen winnen. Naast deze toevoegingen zijn er ongeveer 35 aanpassingen aan de game gedaan naar aanleiding van feedback van de gamers.

De derde patch zal eind juli verschijnen. Deze "Davis"-patch zal de speler de mogelijkheid geven om op motoren Paradise City onveilig te maken en implementeert een dag-nacht-cyclus in de game.

Tenslotte zal Criterion misschien een vliegtuig in de game verwerken dit jaar, maar hierover is verder nog niets bekend.

Criterion geeft hiermee aan dat het werk aan Burnout Paradise nog niet afgelopen is en dat men luistert naar de kritieken die gamers hebben op de game.