Haze alleen in ontwikkeling voor PS3

Er zijn al veel soaps langs gekomen de afgelopen jaren. Meest populaire soap is de "Metal Gear Solid naar Xbox 360", en de afgelopen weken is de "Toch Blu-ray in de Xbox 360" erg in trek. Een soap die ook al een tijdje mee gaat is die rond de game Haze.

Eerst was de game multiplatform voor de PS3, Xbox 360 en PC, daarna werd hij timed-exclusive voor de PS3 en uiteindelijk een echte PS3 exclusieve titel. Daarna werd het stil omtrent Haze, totdat Ubisoft twee weken geleden in een interview meldde dan de game toch misschien een timed-exclusive zou worden. Vandaag dan de nieuwste aflevering: Haze toch echt een exclusieve titel voor de Playstation 3.

Rob Yescombe, scriptschrijver van Haze, zegt dat er op dit moment helemaal niet gewerkt wordt aan de PC of Xbox 360 versie, en blijft de game toch echt alleen op de PS3 te spelen. Yescombe zei ook dat de kleinere userbase geen probleem zal zijn:

quote
Now they've [gamers] got a reason to buy a PlayStation 3, haven't they? I would hope that Haze would motivate people to decide what console they would want to get.


Als alles goed gaat, zal de game 30 mei in de winkels liggen, en dus alleen voor de Playstation 3.