Releasedatum Smash Bros. Brawl nog onbekend

[Update 12:35]
Nintendo heeft aangegeven dat er geen officiële datum is vrij gegeven voor Super Smash Bros. Brawl. En dat de geruchten die op het internet rondgaan puur giswerk en onzin zijn.

Eerder werd er aangegeven door Reggie Fils-Aime dat SSBB niet eerder uit zou komen dan deze herfst voor ons Europeanen, vanwege productieproblemen en het invoeren van de verscheidene talen.

Journalisten hebben enkele termen verkeerd begrepen in het gesprek met Reggie, maar hebben zich hierbij gecorrigeerd.

"Reggie did tell me (and the other media present) that the release had been pushed out of the winter/spring timeframe due to the amount of localisation required to get the game up and running all the various European languages," gaf Shane Bettenhausen aan, de editor van EGM.

"But Reggie did not say when Europeans will get Smash Bros., just that it would be at a later date than the US."

------------------------------------------------------------------------------------------

Het ziet er naar uit dat de Europese Smash Bros. Brawl fans misschien nog even zullen moeten wachten, een half jaar om precies te zijn.

Reggie Fils-Aime, hoofd van de Amerikaanse afdeling van Nintendo, heeft in een podcastuitzending gezegd dat "Smash Brothers niet voor de herfst in Europa zal verschijnen".
De reden volgens Reggie, is dat wij hier in Europa Mario Kart Wii en Wii Fit eerder krijgen dan de VS. Dit zei hij als antwoord op de vraag waarom de VS deze twee games later als Europa krijgt. Hij geeft ook aan dat de reden een productieprobleem zou zijn. Als Nintendo het proces zou willen versnellen om de game op de Europese markt te krijgen, zullen ze meer fabrieken moeten openen. Dat zou Nintendo echter teveel geld gaan kosten.



...Even wachten?...

Dank voor deze submit van lordteddybeer