[Update] 16 man online met Mario Kart?

Update 14:45

Het blijkt dat het Official Nintendo Magazine het aantal personen heeft verzonnen. Het was volgens hun gewoon speculatie en zeker geen officiële aankondiging van Nintendo. Met hoeveel spelers je dan wel online kan racen in Mario Kart Wii is dus nog niet bekend.

quote
The details printed in Official Nintendo Magazine 21 regarding Mario Kart Wii were healthy speculation on our part and are in no way an official announcement from Nintendo.

"We are sorry if we have mislead anyone. We do not set out to mislead our readers. ONM apologises profusely for any misunderstandings that this has caused.


Originele bericht:
Op de E3 deed men er nog geen uitspraken over, maar het Official Nintendo Magazine verschaft ons nu de informatie, Mario Kart voor de Wii zal met maximaal 16 man online te spelen zijn.

De battle modus gaat ook online, maar of je die met 16 personen tegelijk zal kunnen spelen is de vraag. De beroemde balloon battle is sowieso aanwezig en je hebt nu ook de mogelijkheid om stunts uit te voeren in de battle modus.

Mario Kart voor de Wii zal inclusief het Wii Wheel geleverd worden. De Wiimote kan in dit accessoire geplaatst worden om iets extra's aan het racen toe te voegen en om onervaren gamers over te halen om ook te spelen. De wereldwijde launch van Mario Kart voor de Wii zal in 2008 plaats vinden.

Met dank aan Sannr voor de update