Gears of War pre-order kits nu te koop

Voor alle mensen die op de launchdag van Gears of War verzekerd willen zijn van de Limited Edition van het spel komt Microsoft met speciale pre-order kits. Deze kits werken volgens hetzelfde principe als de pre-order kits van vorig jaar, toen je voor 40 euro gegarandeerd een Xbox 360 premium had op de launchdag.

Deze Gears of War pre-order kits zijn te koop bij E-Plaza, Free Record Shop en een aantal andere geselecteerde gamestores voor €9,99. Behalve de garantie op een Limited Edition van Gears of War, zit er in de kit ook nog een longsleeve t-shirt en betaal je in totaal €5 minder dan als je de Limited Edition zonder deze kit zou kopen, namelijk €69,99 in plaats van €74,99.

Mocht je de kit hebben gekocht en je gaat toevallig dit jaar langs de GamePlay in Utrecht, dan is het ook nog leuk om te vermelden dat als je langs de Xbox stand loopt in je GoW shirt, je een gratis goodie krijgt. Als je zelfs een van de eerste honderd bent, dan krijg je ook een exclusieve faceplate. Mocht je geen kaartje hebben voor het evenement, dan maak je alsnog kans hierop door het kopen van de kit.



De pre-order kit