Zieke organen in Trauma Center screenshots

Binnenkort kunnen we een Wii-versie van Trauma Center verwachten, ook wel bekend als Trauma Center: Second Opinion. Uit onderstaande onlangs verschenen screenshots wordt goed duidelijk dat de formule uit het eerste deel is behouden, maar we in de plaats van het touchscreen de Wii-mote mogen gebruiken om zieke mensen weer gezond te maken.

In eerdere nieuwsberichten werd er zelfs al over een remake gesproken, of zelfs een port. In een door IGN gehouden interview verteld projectleider Tomm Hulett dat hij Trauma Center: SO het liefst ziet als een zogenaamde Wii-make. "Trauma Center is a Wii-make, not a port. It features new operations with a new playable character, an entirely new 6th chapter that replaces the previous game's chapter six, and some new tools."

Uit de rest van het interview blijkt toch dat veel zaken gelijk zijn gebleven aan de DS-versie, het grootste gedeelte van het verhaal en de personages incluis. Hulett eindigt het interview met de opmerking dat de game toch genoeg nieuws te bieden heeft om de aankoop waard te zijn.