PlayStation 3 zal worden getoond op GDC

Sony heeft bekend gemaakt dat ze de PlayStation 3-hardware zullen tonen tijdens de keynote speech van Phil Harrison van Sony. De speech is tijdens de Game Developers Conference die deze week plaatsvindt en de titel van de speech is "PlayStation 3: Beyond the box".

Er zullen PS3-kiosks aanwezig zijn waarop de development tools te zien zullen zijn. Het gaat om tools zoals de Unreal Engine, COLLADA, PlayStation Graphics Library (PSGL) en tools om de prestaties mee te analyseren. Sony wist ook nog te zeggen dat er games aanwezig zullen zijn die de kwaliteiten van het PlayStation-platform zullen tonen. Sony wilde echter niet zeggen om welk platform het gaat; het zou de PS3 kunnen zijn, maar er komen ook nog nieuwe titels voor de PS2.

Wat wel bekend is, is dat Sony nieuwe titels van de PSP zal tonen, zoals Katamari, Loco Roco en Field Commander. Ook zal de demo-download service voor de PSP gedemonstreerd worden en nieuwe accessoires zoals de headset zullen aan het publiek getoond worden. Zodra er meer nieuws is over de keynote speech van Phil Harrison kun je dit natuurlijk lezen op FOK!games.