Midway brengt vijf games naar Xbox Live Arcade

Midway lijkt de hofleverancier te worden van Xbox Live Arcade. Ze hebben al vier verschillende titels uitgebracht: Joust, Gauntlet, Smash TV en Robotron: 2084. Midway heeft nu aangekondigd dat er nog vijf games aan zitten te komen. Het gaat om de volgende vijf games: Ultimate Mortal Kombat 3, Defender, Paperboy, Cyberball en Root Beer Tapper.

Ultimate Mortal Kombat 3 kent iedereen wel van naam en nu kun je heel vaak de bekende zin uit dit spel horen: "Finish Him!". Defender is na 25 jaar weer opnieuw te spelen. Dit spel is één van de bekendere arcade-games uit de jaren 80 en is een futuristische side-scrolling spel. Paperboy komt uit het jaar 1984 en hierin speel je de rol van een krantenbezorger. In Root Beer Tapper zul je zo snel mogelijk Root Beer moeten tappen en je klanten tevreden moeten houden.



Midway heeft gezegd dat de verkopen van Xbox Live Arcade games meer zijn dan verwacht, maar dat het niet echt bijdraagt aan de omzet van Midway. Maar ze zijn erg wel erg enthousiast over en ze zijn blij dat veel gamers er plezier aan beleven. Mochten de PS3 en de Revo een soort gelijke functionaliteit bieden dan zal Midway hier zeker games voor gaan ontwikkelen. De games komen dit jaar uit maar wanneer precies en hoeveel ze gaan kosten is nog niet bekend.