Adventure Culpa Innata aangekondigd

In 2047 is de World Union een feit. Op enkele Rogue States na is de wereld verenigd in een vredige maatschappij. Eén volk, één doel, geen landen, geen oorlog, geen ziektes. Toch is het niet zo'n paradijs als het lijkt, want alleen de allerslimste, gezondste en rijkste mensen worden waardig genoeg geacht om in de Union te mogen leven.

Een World Union-burger wordt vermoord in Rusland, een van de overgebleven Rogue States. Tegelijkertijd overlijdt een belangrijke professor in een grensgebied. Peace Officer Phoenix Wallis wordt op onderzoek gestuurd. Zij ontdekt dat er onder het oppervlak van de World Union een heel andere wereld bestaat. Ze zal haar wereldvisie grondig moeten herzien.




Dat is in het kort het verhaal achter Culpa Innata (vrij vertaald: erfzonde). Het Turkse multi-media bedrijf Momentum belooft dat Culpa Innata een non-lineair, storydriven point'n'click third-person adventure wordt met een dynamische camera en opmerkelijke gezichtsanimaties. Er is interactie met meer dan vijftig personages en de uitdagende puzzels variëren van logische puzzels tot 'hi-tech gadget manipulation' en van dialoogkeuzes tot inventaris-combinatiepuzzels. Het spel kent diverse vertakkingen en eindes waardoor de herspeelbaarheid erg groot zal zijn.