Brothers in Arms multiplayer maps

Er zijn een aantal screenshots vrij gekomen van de multiplayer maps in Brothers in Arms. Naast deze screenshots is er ook beschrijving bij gegeven en geven ze ook tips voor de Amerikaanse kant of de Duitse kant. De maps hebben namen zoals: A shot in the dark, In the channel, Before the storm, enz. Hieronder volgt een beschrijving van één multiplayer map:

A shot in the dark

Amerikaanse paratroepers zijn op een missie om de Duitse versterkingen tegen te houden bij de la Vire rivier. Hun taak is om de misplaatste explosieven te vinden en om de brug op te blazen. De Duitsers zijn zich bewust van het feit dat dit een strategisch belangrijke brug is en ze zetten zwaar bewapende patrouilles op de weg.


Amerikaanse hint
Je bent op bijna alle fronten in de minderheid; je hebt minder wapens, minder soldaten en de vijand weet waar de explosieven zich bevinden. Het lijkt hopeloos maar je hebt een sniper-rifle. Hou je afstand en schiet de vijand van ver neer. Wanneer de missie begint moet je je gelijk naar de explosieven begeven. Als je eenmaal de explosieven hebt dan moeten de Duitsers zich terug trekken en is het hun beurt om te sniperen. Onthou wel: er zijn twee brugpijlers en je kan winnen door er eentje op te blazen.

Duitse hint
Je troepen zijn op patrouille. Hou ze in beweging. Als je ze stil laat staan dan zijn ze voer voor de Amerikaanse snipers. Verdedig de explosieven zolang je kan, maar zodra de vijand de explosieven heeft verplaats je dan naar de brug.

De rest van de beschrijvingen kun je hier en hier vinden op IGN.