DOOM movie update

Op de filmwebsite Dark Horizons valt te lezen dat de Doom film toch niet geheel trouw zal blijven aan de game. Hun verslaggever vertelt dat de monsters in de film niet uit de hel zullen komen en de space marines meer op SWAT-leden lijken. Het verhaal zou zich zelfs niet eens meer op Mars afspelen. Dit alles terwijl Screenwriter Dave Callahan had beloofd dat de film de atmosfeer van de game zou uit dragen.

Het verhaal zou als volgt gaan: Acht space marines worden geteleporteerd naar een geheime basis op een afgelegen planeet, waar ze al snel merken dat er iets aan de hand is als de eerste monsters opduiken. Deze monsters zijn mensen, geinfecteerd met een virus.Ondanks het feit dat de monsters dus volgens het verhaal in de film niet uit de hel komen, zouden ze qua uiterlijk wel trouw blijven aan het spel.

Een van de karakters uit de film zal de naam `Pinky` dragen en in een cybernetic rolstoel voort bewegen waar hij in terecht is gekomen door een mislukte teleporatie. Ook worden er scenes uit een First Person View beloofd waarbij de befaamde kettingzaag uit de Doom reeks een rol zal spelen.