Wedstrijd: Ontwerp je eigen FOK!Sim

Na lang wachten is de opvolger van de best verkopende PC-game ooit dan eindelijk beschikbaar: De Sims 2! In deze nieuwe game bouw, volg en bestuur je weer jouw eigen Sims. Je kunt er voor kiezen een familie te starten, of misschien wil je wel een lekker wijf zijn die achter de mannen in de buurt aan zit. Jij bepaalt hoe de Sims zich voelen en gedragen.

Maarrrr het gaat verder dan dat. Je bepaalt nu namelijk ook zelf hoe de Sims er uit zien! Wanneer je de Sims installeert wordt automatisch de Sims Body Shop meegeinstalleerd. Met deze Body Shop kun je zelf sims in elkaar zetten. Je kunt ze voorzien van nieuwe kleding, gezichtsuitdrukkingen, en nog veel meer. Heb je de Sims nog niet gekocht en geinstalleerd? Geen probleem. EA stelt de Body Shop ook beschikbaar vanaf hun site.

Waarom vertellen we je dit? Omdat je met deze Body Shop een aantal leuke prijzen kunt gaan winnen! De persoon die de leukste FOK!Sim kan maken en daar een screenshot van instuurt naar games@fok.nl wint een fantastisch Sims 2 prijzenpakket. Waar moet een FOK!Sim aan voldoen? Bepaal jij het maar. Misschien draagt deze Sim wel kleren met FOK! logo's. Of misschien woont hij in een huis dat vol staat met computers? Misschien zijn zijn ogen vierkant van het staren naar de FOK! sites? De keuze is aan jou!

De spelregels nog eens samengevat
Ontwerp een FOK!Sim en maak hier een screenshot van
Stuur dit screenshot naar games@fok.nl. Zet in de subject van de mail "FOK!Sims 2 prijsvraag"
De Sims Body Shop kun je hier downloaden en extra skins vind je hier. Als je de Sims 2 al hebt geinstalleerd staat de Sims Body Shop al in je startmenu.
De leukste inzending wint een mooi Sims 2 prijzenpakket.
Meedoen kan uiterlijk tot en met 26 september a.s.

Succes!


Een voorbeeldje van een lief FOK!Sims kindje


Update:
Als je, naast de screenshot, ook de benodigde bestanden exporteert en gezipt meestuurt (met je naam en nickname in een megezipt tekstbestandje) zal jouw creatie na de wedstrijd vereeuwigd worden als download voor andere Simmende FOK!kers !