FOK!games komt met eenmalig magazine

Ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van FOK!games waren we afgelopen zomer druk bezig met iets speciaals te organiseren. Jullie mochten raden wat dat was en sneller dan we verwacht hadden is het correcte antwoord al geraden. FOK!games brengt namelijk een eenmalige uitgave uit van een eigen tijdschrift. De uitleg van de hints op een rijtje:
 
Believe the Hype
Deze hint slaat op de naam van het magazine, namelijk Hype, of eigenlijk Hype. Onze slogan is immers al geruime tijd "Don't believe the Hype", de streep door de naam slaat erop dat we juist niet hypen.

Back to the Future
Net als in de filmtrilogie komen in ons magazine, verleden, heden en toekomst samen. Zo blikken we terug op vijf jaar FOK!games en doen we dat met een oud medium. We zijn uiteraard op dit moment vijf jaar oud en we kijken vooruit naar de games die komen gaan.

Wij hebben het erover maar we houden het geheim
Dit is de uitleg van het spreekwoord "onder ons gezegd en geschreven", waarbij de laatste natuurlijk gaat over het op papier zetten van een hoop artikelen.

Verdere hints zijn dus niet nodig. De persoon die het antwoord correct had is Frans Dekker. Hij krijgt van ons gratis Hype thuisgestuurd volgende week plus een pakket met wat goodies die we het afgelopen half jaar bij elkaar gesprokkeld hebben.

Natuurlijk gaan we nu niet de hele inhoud al bekend maken, maar we kunnen wel vast een aantal van de artikelen spoileren. Zo schreven voormalig hoofdredacteurs MrSubtle en Fliepke een artikel over de geschiedenis van FOK!games. Levert een zekere tekenaar van Swamp Thing een korte strip, bekijken we de grootste racegames van dit najaar en natuurlijk ontbreken er geen prijsvragen.

Vanaf 1 september volgt uitgebreidere informatie en zul je Hype ook kunnen bestellen op de website en dat voor slechts de verzendkosten. Let wel op, er is een gelimiteerde oplage van 2.000 stuks. We hopen dat het genoeg is, maar er snel bij zijn kan nooit kwaad.
 
Voor meer gamenieuws kijk je natuurlijk op FOK!games.