Yolanthe trekt in bij Wesley

Waar de twee beroemdheden gaan wonen hangt af van de voetbalclub die Sneijder wil hebben, maar Yolanthe blijft voorlopig bij haar Wesley, zo meldt vandaag de Telegraaf.

Twee van de bekendste voornamen van Nederland gaan samenwonen. Yolanthe Cabau van Kasbergen vertelt vandaag: "Ik ben nu bij Wesley in Spanje en ik blijf een tijdje hier. Het is heel spannend." Ook de moeder van de actrice is gelukkig: "Mijn dochter straalt weer. Dat is het belangrijkste. Als je kind gelukkig is, ben je dat als ouder ook."

Eind deze week eindigt voorlopig de kans voor voetbalclubs om spelers van andere teams over te nemen, pas dan zal duidelijk zijn of de twee in Madrid blijven of bijvoorbeeld in Milaan een stulpje zullen moeten gaan uitzoeken. De trainer van Real wil Sneijder eigenlijk behouden, maar wordt waarschijnlijk gedwongen om wat ruimte op Madrids enorm gegroeide loonlijst te creëren door spelers te verkopen.

Om zich wel met enige stijl te kunnen verplaatsen kocht Wesley al een rode Range Rover voor Yolanthe. Ook heeft zij uitgebreid kennis gemaakt met zijn driejarige zoontje Jessey. Voor de carrière van de presentratrice hoeft ook niet gevreesd te worden, haar manager verzekert de Telegraaf dat ze gewoon heen en weer vliegt naar haar Nederlandse werk.