Dokter neukt oma terwijl manlief wacht

Een 48-jarige, keurig getrouwde dokter, heeft seks gehad met een patiënte terwijl haar nietsvermoedende echtgenoot in de wachtkamer op haar zat te wachten. Een jonge vrouw was de vrouw echter niet, want de vrouw blijkt al oma te zijn.

De Britse dokter Michael Rusling, die zelf is gezegend met drie kinderen, nam de vrouw zowel in zijn behandelkamer als bij de vrouw thuis. De grootmoeder hield alle stiekeme afspraakjes keurig bij in haar dagboek. Met een omcirkelde letter 'M' merkte ze de dates, met korte commentaren als 'vrolijke dag' en 'Michael-geweldig' gaf ze aan wat ze van de rendez-vous vond. Wanneer ze seks had gehad met Dokter Michael terwijl haar man in de wachtkamer zat te wachten, stond er in haar dagboek te lezen dat ze het 'een geweldige roes' had gevonden.

Vandaag moest Rusling voorkomen bij de General Medical Council (GMC), het Britse medisch tuchtcollege, na een aanklacht door twee patiënten. Zij beschuldigen de geile dokter ervan dat hij seks met hen heeft gehad. Ook zou hij hebben gedreigd hun geen medicijnen te verstrekken als zij niet met hem naar bed wilden.

De dokter kreeg eerder al een waarschuwing van de politie. Dit naar aanleiding van een aanklacht van zijn 37-jarige vrouw, die hij tijdens een ruzie een duw had gegeven. Mocht Rusling worden veroordeeld, dan zal hij waarschijnlijk uit zijn ambt worden gezet.


Nog zo'n dokter die niet van de vrouwtjes kon afblijven