Peetzoon Prins Charles rookt cocaÔne op video

De peetzoon van Prins Charles is verslaafd aan cocaïne. Een uitgelekte videofilm toont hoe het 29-jarige verre familielid van de prinsen William en Harry ruim twee uur lang een crack-pijp rookt en daarmee voor ruim tweehonderd pond aan cocaïne er doorheen jast.

Het familielid van de Engelse Koninklijke familie heet voluit Nicholas Louis Charles Norton Knatchbull en is erfgenaam van een bedrag van £100 miljoen pond. In de video en op foto’s die zijn geplaatst op de website van de Engelse krant The Mirror, ziet Knatchbull er grauw uit met grote ogen na het gebruik van de crack; een dodelijke en een van de meest verslavende drugs. Het toont verder hoe diep de jonge aristocraat is weggezonken en dat hij zijn dagen slijt in smerige drugshuizen, opscheppend over zijn contacten met de koninklijke familie en hoe hij voor prins Harry een jointje heeft gedraaid.

De videofilm, opgenomen op 24 juli, werd door een vriend van Knatchbull aan de krant doorgespeeld, omdat deze vreest voor het leven van de drugsverslaafde als hij zo doorgaat.


Peetzoon Prins Charles rookt cocaïne op video  (foto: DAG)