Rel om nageslacht Jackson ettert voort

De familie van het overleden popicoon Michael Jackson heeft het voorzien op voormalig kindacteur Mark Lester, die naar eigen zeggen de mogelijke vader is van Jackson's dochter Paris. Volgens de woedende familieleden van de King of Pop is de 51-jarige Brit louter uit op hun miljoenen, meldden Britse media vandaag.

Volgens de familie Jackson probeert Lester mee te spelen in een "genetische loterij". De Brit stelde zaterdag in een interview met de tabloid News Of The World dat hij het popicoon zijn sperma cadeau deed, omdat Jackson in de steek was gelaten door zijn eigen zaad en graag kinderen wilde krijgen. Lester was tevens de peetvader van het driekoppige nageslacht van de popkoning.

Ook de zelfbenoemde paranormalist Uri Geller heeft zich in het conflict gemengd. Volgens Geller, evenals Lester een vriend van het popicoon, is de Brit vermoedelijk de biologische vader van de 11-jarige Jackson-telg. Geller wilde niet prijsgeven wat hij precies wist, maar zei zich te baseren op informatie die hij uit de mond van Jackson heeft vernomen.