Sylvie van der Vaart had borstkanker

Bij Sylvie van der Vaart is afgelopen dinsdag borstkanker geconstateerd. De ziekte is in een vroeg stadium ontdekt waarna de 31-jarige presentatrice meteen is geopereerd. De dokters beloven haar dat ze volledig zal herstellen.

Volgens de raadsman van Sylvie is de operatie succesvol verlopen. Daarnaast is geen sprake van uitzaaiingen in haar lichaam. De behandelend arts denkt dat de moeder van een zoontje en vrouw van voetballer Rafael van der Vaart volledig zal herstellen. Wel krijgt Sylvie in juli een preventieve chemotherapie om de ziekte te bestrijden.

De presentatrice is momenteel met Rafael op vakantie om in alle rust te kunnen herstellen. De voetbalvrouw vraagt om rust van de media om het gezin tijd en ruimte te gunnen in deze moeilijke tijd. De presentatrice en moeder van Damián woonde enige tijd in Duitsland omdat haar man daar voetbalde bij HSV. Sinds vorig jaar augustus maakte Rafael de overstap naar Real Madrid waar het stel nu woont.

Begin dit jaar werd Sylvie door het tijdschrift Jackie verkozen tot best geklede vrouw van Nederland. Ook heeft ze haar eigen sieradenlijn Pure by Sylvie. In Duitsland is Sylvie nog steeds een geliefde beroemdheid en werd ze zelfs uitgekozen tot Miss Bundesliga, oftewel de mooiste vrouw van de Duitse competitie.


Sylvie van der Vaart heeft borstkanker  (foto: DAG)
Zie ook het topic op ons forum!