Sandra Bullock naakt in nieuwe film

Sandra Bullock speelt na vijf jaar weer in een romantische komedie, The Proposal die uitkomt in juni. Het is de eerste keer dat de actrice naaktscènes speelt en dat vond ze best even slikken.

In haar eerste naaktscènes ooit moest ze niet alleen bloot, maar ook nog eens grappig zijn, een pittige klus zegt de actrice op de persvoorstelling van de film The Proposal. ‘Het ging helemaal om de choreografie. Ik bedoel toen ik het script las dacht ik letterlijk oké, er is geen andere manier dan dit draaien in mijn blote kont. Ik besloot meteen om vetvrij te eten en me uit te sloven in de sportschool', aldus Bullock in US Magazine.

In 2005 speelde  Bullock voor het laatst in een romantische komedie, Miss Congeniality 2 en Armed & Fabulous. De actrice grapte ‘ja, ik stopte met romantische comedy’s, ze zijn niet grappig en niet romantisch dus die films moeten niet zo heten. Ik hou zoveel van mijn comedy dat ik het niet wil bagatelliseren met slechte romantische comedy. Ik wilde het op mijn manier doen zoals ik er van hou, dus noem ik deze film geen romantische comedy’.

De 44-jarige actrice moest drie dagen naakt rondrennen met tegenspeler Ryan Reynolds (de man van Scarlett Johansson). De actrice was blij dat mensen moesten lachen bij de film, ze vond het filmen ervan best raar zegt ze. ‘Er zitten dingen vast op plekken waar je normaal gesproken geen dingen vast hebt zitten, maar omdat we zo moe waren maakten het ons op een gegeven moment geen bal meer uit wat er met ons lijf gebeurde’. Reynolds voegt eraan toe ‘ja, op een gegeven moment is de schaamte compleet weg na zoveel takes. Het raarste is om naakt op de set met je moeder te bellen’.