Man mag studente niet ontmaagden van zijn vrouw

Denk je net de deal van je leven te hebben gesloten, gooit je vrouw weer roet in het eten. Het overkwam een Australische zakenman, die zo'n 2,8 miljoen euro had geboden om de 22-jarige Amerikaanse Natalie Dylan te ontmaagden. Natalie bood haar maagdelijkheid op internet te koop aan, om met de opbrengst haar studie te kunnen betalen.

De zakenman was de hoogste bieder en het zag er dus naar uit dat hij een nachtje flink los kon gaan met de maagdelijke Natalie. Hij had al zo'n 176.000 euro voorschot betaald, toen hij zich terugtrok uit de veiling. Natalie werd gebeld door de zakenman en kreeg te horen dat hij niet mocht van zijn vrouw.

Alsof dat nog niet erg genoeg was, moest hij ook schoorvoetend vragen of hij het betaalde voorschot terug kon krijgen. "Ik heb hem gezegd dat hij misschien ook maar eens moet nadenken over relatietherapie, maar hij hoeft zich geen zorgen te maken. Het geld wordt teruggestort.", aldus Natalie in de New York Post.

Voor wie het zich misschien niet meer zo goed kan herinneren: foto's van Natalie zijn hier te bekijken. De veiling ligt immers weer helemaal open.

Met dank aan Overdrive voor de submit!