'Lindsay weegt 43 kilo'

Artsen maken zich openlijk zorgen over het gewicht van actrice Lindsay Lohan. Volgens de Amerikaanse nieuwszender FOXNews schommelt het gewicht van Lohan momenteel ergens rond de 43 kilo, gevaarlijk weinig voor iemand van 1.65 meter.

Recentelijk publiceerde de Britse krant The Daily Mail foto's waarom duidelijk was te zien dat Lindsay Lohan gevaarlijk mager begint te worden. De Amerikaanse verloor veel gewicht sinds haar breuk met Samantha Ronson. Vrienden vrezen inmiddels in verschillende bladen en kranten openlijk voor haar mentale gesteldheid.

Maar ook op haar fysieke welzijn valt een hoop aan te merken. Artsen verklaren tegenover Foxnews dat een dame van het formaat Lindsay Lohan "tussen de 51 en 68 kilo zou moeten wegen".

Niet alleen brengt Lohan zichzelf in gevaar, ze stelt ook nog eens een slecht voorbeeld voor haar vele jonge fans. "Wat Lindsay en al haar fans zich moeten realiseren is dat een beetje vet op je botten juist goed is. Het voorkomt ziektes en helpt ons lichaam te herstellen als er wat beschadigd raakt".


'Lindsay weegt 43 kilo'  (foto: DAG)