Eva Jinek vindt uitlekken filmpje niet erg

Eva Jinek vindt het uitlekken van de ruwe opnames van het NOS journaal waar ze haar 'boobies' schikt in haar topje niet erg. Dit zei ze vanavond aan tafel bij De Wereld Draait Door.

Eva kon er niet mee zitten dat heel Nederland haar heeft horen praten over haar 'boobies'. Het eerste wat ze deed toen ze gistermiddag hoorde dat het filmpje uitgelekt is, was haar ouders bellen. Volgens Eva moest haar vader erg lachen om het filmpje. Haar moeder was vooral trots dat haar 30-jarige dochter zich nu nog druk maakt over wat haar moeder van haar kledingkeuze vindt. 

Eva bekende dat ze met het schaamrood op haar kaken naar het filmpje heeft zitten kijken. Ze vond vooral haar kreet 'IK ZIE JE BORSTUH' wat overdreven. Maar het filmpje zelf kon haar niet deren. Toen Matthijs van Nieuwkerk een ringtone liet horen van haar uitspraken was ze zichtbaar verrast. Dit pareerde ze met de opmerking dat haar droom nu uitgekomen was; een eigen ringtone hebben. 

Volgens Eva is de NOS nog aan het onderzoeken hoe het filmpje uit kon lekken. "Alle filmpjes worden geupload naar een locatie op internet en daar is waarschijnlijk een fout gemaakt." Een woordvoerder van de NOS verklaarde dat de NOS een aantal technische mensen op de kwestie heeft gezet en dat het uitlekken van dit filmpje mogelijk komt door een technisch probleem. Ook hebben ze geen reden om aan te nemen dat medewerkers van de NOS de beelden gelekt hebben naar de media. 

FOK!user PiRANiA ontdekte het filmpje in een folder, met nog enkele andere filmpjes, op een server van de NOS. Nadat een ingekorte versie van dit filmpje door MaGNeT (MoosePower740) op YouTube werd gezet namen vrijwel alle nieuwssites het filmpje over.

Eva bij DeWereld Draait Door
 
Voor de liefhebbers