Robbie Williams koopt villa in Engeland

Robbie Williams keert na vijf jaar in Los Angeles te hebben gewoond terug naar zijn geboorteland Groot-Brittanië. De 34-jarige zanger heeft samen met zijn vriendin, actrice Ayda Field, in Wiltshire een zeventiende-eeuws herenhuis gekocht voor een schamele acht miljoen euro. Dit meldt de Britste krant Daily Mail.

De villa beschikt over acht badkamers, een fitnessruimte, sauna en zwembad. In de riante tuin ligt een tennisbaan en er is een hangar voor een helikopter.

Sally Symonds, de zus van Robbie, meldt dat Robbie zijn thuisland erg heeft gemist. "Hij heeft zich prima vermaakt in Los Angeles, maar vindt dat de stad geen ziel heeft. Voordeel is wel dat de zon er altijd schijnt." De zanger wil meer tijd doorbrengen in Engeland, omdat hij van de Britse cultuur en de bevolking houdt.

Overigens schijnt er binnenkort een nieuw album van de zanger uit te komen, met behulp van hitmaker/producer Mark Ronson. Het duo heeft elkaar ontmoet na een gastoptreden van Robbie bij een concert van Ronson in Los Angeles in 2007. Het laatste album van Robbie Williams, Rudebox, kwam drie jaar geleden uit.