Cas Jansen wordt vader

Acteur Cas Jansen verwacht samen met zijn vriendin, ONM-actrice Annelieke Bouwers, in juli hun eerste kindje. Het paar had plannen om in mei te trouwen, maar dat moet wijken voor het nageslacht.

Cas Jansen vertelt: "Mijn ouders hadden een zwangerschap helemaal niet verwacht. 'Oh… dus er komt een kind en geen huwelijk?' was hun eerste reactie. Maar ze vinden het geweldig. Mijn broer heeft onlangs een kindje gekregen en het opa- en omaschap bevalt hen prima." Cas vraagt zich af of zijn baby niet te lijden heeft onder zijn acteerwerk: "Wanneer ik in een film speel zijn de opnamen vooral overdag. In het theater sta ik vooral ’s avonds op de planken."

Annelieke Bouwers, die in ONM de rol van Sanne Klein speelt, heeft de eerste zwangerschapskwaaltjes al ontdekt:  "Ik ben af en toe wel een beetje misselijk. Avondeten staat mij op dit moment erg tegen. Ik heb het idee dat je het ook al een beetje begint te zien. Maar niemand durft het nog te vragen, want ik kan ook gewoon een beetje te veel hebben gegeten met kerst.”