Joran v/d Sloot: Natalee verkocht

Joran van der Sloot heeft in een bekentenis verteld dat hij Natalee Holloway heeft verkocht. Volgens Joran werd hij in 2005 in het casino aangesproken door een man, die hem vertelde geïnteresseerd te zijn in een blond meisje. In ruil voor geld wilde Joran dat wel regelen, maar de man vertelde niet waarvoor hij het meisje wilde gebruiken.

Volgens Joran is de betreffende man ongeveer 30 tot 40 jaar oud, hij spreekt Nederlands, Papiaments en hij zou Alger heten, al weet Joran niet zeker of dat zijn echte naam is. Hij vertelt wat er die avond precies is gebeurd volgens hem. "Ik heb haar meegenomen om een stukje te gaan rijden. We gingen naar het strand, waar we uit de auto stapten en wat gingen zoenen. Toen kwam de man, die gaf me een zak geld en nam Natalee mee de zee op in een bootje. Ze raakte niet in paniek, maar vroeg wel waarom ik niet meeging. Ze was dronken."

Naar eigen zeggen heeft Joran een paar honderd dollar aan de handel van Natalee verdiend, en is het Amerikaanse meisje meegenomen naar Venezuela. Opvallend is dat Joran niet uitsluit dat ze nog in leven is. Joran doet deze opmerkelijke bekentenis tegenover het Amerikaanse Foxnews, omdat hij 'wil dat alles voorbij is en hij verder kan gaan met zijn leven'.

Hier is het interview met Foxnews te bekijken.

Update:

Het blijkt maar weer eens dat Joran zo wispelturig is als wat: vlak na het interview aan Fox heeft hij de redactie van Fox gebeld om te zeggen dat het allemaal een grapje was. Hij heeft het gelogen, Natalee heeft hij niet verkocht en hij heeft het verhaal verzonnen. Fox heeft er een korte uitzending aan gewijd.