Paris Hilton de ruimte ingeschoten

Dit nieuws zal een hoop mensen verblijden: Paris Hilton wordt de ruimte ingeschoten. Echter: het is ook de bedoeling dat ze weer terugkomt. De diva heeft een plekje geboekt op de allereerste Virgin Spaceflight van Richard Branson. Ze moet haar angst voor de lancering overwinnen, maar als dat lukt is haar Space Adventure een feit. Volgend jaar stapt ze in de Virgin Enterprise Rocket, die miljonairs en bekendheden meeneemt de ruimte in.

Ze heeft een klein probleempje, want ze is bang dat ze nooit meer terug komt in verband met de lichtjaren. "Wat nou als ik 10.000 jaar later terugkom en iedereen die ik ken is dood. Dan moet ik helemaal opnieuw beginnen", aldus Hilton die weer eens bewijst over hoeveel intelligentie ze beschikt. Maar hoe dan ook, haar plekje is gereserveerd en betaald.

Ze is niet de enige die de ruimte in wordt geschoten, want ook sterren als Madonna, Tom Hanks, Moby, Victoria Principal en Justin Berfield zijn van de partij om de eerste recreatievlucht naar de ruimte mee te maken. Branson zelf gaat uiteraard ook mee, hij betaalt het hele project en heeft de raket laten bouwen. Branson heeft wel vaker dit soort excentrieke projecten, zo probeert hij al jaren met een ballon de wereld over te vliegen.


Paris Hilton de ruimte ingeschoten  (foto: DAG)