Giel Beelen slechtste tv-presentator

De afgelopen maanden kon je bij Veronica Magazine stemmen op Het Lelijk Ding. De anti-prijs van Veronica Magazine als tegengewicht voor alle lovend bedoelde mediaprijzen, zoals de Gouden Televizier Ring.

Giel Beelen ontving deze week zijn Lelijk ding omdat hij de slechte tv-presentator zou zijn. Hij nam de award tijdens zijn radioshow in ontvangst. In de race om Het Lelijk Ding versloeg Beelen onder andere Beau van Erven Dorens, Ron Brandsteder en Andries Knevel. Hij ontving de award voor zijn presentatiekwaliteiten bij onder andere De Wereld Draait Door (als tafelheer) en Factor Giel.

Patty Brard was de gelukkige winnares van Het Lelijk Ding voor slechtste tv-presentatrice. Zij heeft inmiddels laten weten de award absoluut niet in ontvangst te willen nemen. Patty Brard was samen met Fiona Hering, Nicolette van Dam, Wendy van Dijk, Bridget Maasland en Yolanthe Cabau van Kasbergen in de race.

Het slechtste televisieprogramma was volgens de stemmers Can't Buy Me Love. De award heeft inmiddels een plekje in de villa gekregen.

Ruud de Wild kreeg dit jaar twee awards; de slechtste radiopresentator ontving ook een Lelijk Ding voor het slechtste radioprogramma. De Wild reageerde positief op de award: "Elke prijs is er een." Tanja Jess kreeg een Lelijk Ding omdat zij de slechtste radiopresentatrice was. Ze heeft de prijs nog niet in ontvangst kunnen nemen vanwege haar huwelijksreis.

Met dank aan Paultjuhhh voor de submit.