Gordon: ik word ondergewaardeerd

Gordon voelt zich zwaar ondergewaardeerd. Dat zegt de zanger/lolbroek in de Revu. Verder vindt hij de liedjes die hij met de Toppers zingt eigenlijk ook niks. "Het is niet mijn favoriete repertoire, maar ik weet er elk jaar wat soul in te brengen. En mijn Nederlandstalige hits heb ik nooit met tegenzin gedaan, maar het is niet iets waar ik altijd van heb gedroomd."

Over die hits gesproken: "Ik heb platen gemaakt waar drie top 10 hits op stonden, maar ik heb nooit een Edison gekregen. De commissie wilde niet naar de platen luisteren omdat het van Gordon was. Ik vind mezelf zwaar ondergewaardeerd. Ik vind het ook verschrikkelijk als mensen zeggen dat ik niet kan zingen. Van de Toppers ben ik de meest muzikale!"

Daarom heeft Gordon nu een Engelstalige cd gemaakt, onder meer met nummers van The Rubettes en Donnie Hathaway. "Als dit geen hit wordt, zegt dat heel veel over het Nederlands publiek", stelt Gordon. "Gemiddeld verkoop ik 30.000 platen, maar misschien worden het er wel 300.000. Maar ik ga er niet vanuit."