Mark van Eeuwen is blij met benen Lieke

Mark van Eeuwen vindt dat zijn vrienden Lieke van Lexmond perfecte benen heeft. Dat zei hij donderdag tijdens de verkiezing van 'De mooiste benen van Nederland', georganiseerd door het tijdschrift Cosmopolitan. Zijn vriendin presenteerde het evenement, waar werd gezocht naar 'killer legs'.

Tijdens de presentatieklus wist de 26-jarige Van Lexmond zich verzekerd van verliefde blikken van Mark vanuit zijn jurystoel. Al tijdens de show liet hij in een opmerking blijken dat hij de benen van zijn vriendin perfect vindt. Maar natuurlijk kon de presentatrice er zelf niet met de prijs vandoor gaan. De jury koos unaniem voor de Haagse Sanae Chirar.

Lieke en Mark zijn nu bijna twee maanden bij elkaar. Mark zegt dat hij 'helemaal in de wolken is'. Naast een liefdesrelatie in het echte leven, hebben ze in Goede Tijden Slechte Tijden ook een heftige relatie. "Het acteren is nu nog leuker geworden", stelt Lieke. "We nemen de teksten thuis nog even door en verzinnen dan soms iets extra's. De scènes zijn er dus alleen maar beter op geworden."

Het liefdesleven van Lieke stond de laatste tijd in de aandacht toen haar ex-vriend Jeroen Rietbergen haar verliet en daarna een relatie aanknoopte met Linda de Mol.