FOK!kers: nog geen Oranjekoorts

FOK!kers hebben nog geen last van Oranjekoorts. Dat blijkt uit de FP-poll waar tot nu toe 3500 mensen op stemden. 42,2 procent van de users geeft aan het EK wel te willen volgen maar weigeren aan de massa-hysterie mee te doen. De winkels en straten in Nederland worden namelijk steeds meer oranje.

Goed voor de tweede plaats met 29,7 procent zijn de mensen die het EK helemaal niet gaan volgen: Zij stemden "Nee, ik moet niks hebben van dat Tokkie-evenement". 9,8 procent gaat pas oranje prularia kopen als het evenement begint. Slechts 4,3 procent gaat nu al helemaal in het oranje door het leven. 

Dr.E.I. Kipping koos voor de optie: "Over welk EK heb je het? Curling? Triathlon?" En Curri meent: "Boeit me niet echt veel al dat oranje enzo, waarom zou je als een malloot je huis gaan versieren, en dat Nederland vervolgens na 1 ronde er al uit ligt?" Kl0j00h vindt al die zeikerds echter maar dom: "Al die mensen die negatief doen zie je vooraan staan mochten ze in de finale komen. Dan zie je ineens allemaal clowns op straat. Ik weet het nog wel in 1988 , wat was dat mooi."

Stem nu!



Oranjekoorts met de Trom Pet.