FOK!radio: Protest tegen paddoverbod uitgebreid

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Je moet niet vreemd opkijken als er binnenkort op de meest vreemde plekken paddo's gaan groeien. Vanuit een luchtballon heeft de stichting Legalize! miljarden paddosporen verspreid over het hele land. Het was een ludiek protest tegen het dreigende verbod op de verkoop en het bezit van hallucinerende paddestoelen, waarover je al eerder op FOK! kon lezen. Maar wordt het ook nog serieus? Want de acties worden uitgebreid. En is het wel zo verantwoordelijk om overal paddosporen uit te strooien? En zijn we niet juist goed af met een verbod op paddo's? We gaan het vragen aan een van de initiatiefnemers van de stichting Legalize!. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc)  of op het FOK!forum.

Moeten paddo's verboden worden? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

'Keep your friends close, but your enemies closer'. Misschien is dat wel de gedachte achter een opmerkelijke nieuwe mod van wie we de naam vanavond bekend gaat maken. Of misschien is het toch 'If you can't beat them, join them'. Het is in ieder geval iemand die al regelmatig met 'de leiding' op het FOK!forum overhoop heeft geleden. Diegene zat zelfs al ooit in de crew en ging niet zo vriendelijk weg. Wie het is en of hij / zij in het echt ook zo erg is en waarom diegene nu terug komt als mod, hoor je vanavond!

Je hoort ook de laatste nieuwtjes over FOK!. Natuurlijk kun je live tijdens de uitzending mee praten via ons irc-kanaal #fokradio, of op het FOK!forum . Het kan ook via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!