Britney Spears niet zwanger

Icoon OpmerkelijkOp z'n minst een beetje vreemd, maar Britney is zwanger van haar derde kind. Muziekproducer J.R. Rotem is volgens eigen zeggen de schuldige. Tegen tijdschrift In Touch vertelde hij "Het is waar."

Eerder deze week wilde de bijna haarloze Spears nog over gaan tot een adoptie, maar nu blijkt het in feite niet meer nodig. De e-mailtjes met de bekendmaking schijnen al verstuurd te zijn naar vrienden en bekenden. Een serie foto's van de echo waren als bijlage meegestuurd. Spears schijnt nu een maand zwanger te zijn.

J.R., met wie ze een knipperlicht relatie heeft, zou een geweldige vader zijn. Verder hoopt Britney dat haar leven weer op de rails komt als haar 3e kind geboren is.

Update 22.19
De roddelbladen hebben schijnbaar een slechte, rustige, tijd. Het nieuws dat Britney Spears zwanger is blijkt niets meer te zijn dan een roddel.

J.R. heeft volgens Britney, die een vriend heeft gevraagd om het nieuws te melden, nooit gezegd dat ze zwanger was. De vriend heeft verder een smsje gestuurd naar TV-host en radio DJ Ryan Seacrest met de volgende tekst: "Het is bullshit. Geen idee wie dit heeft verzonnen. J.R. weet ook niet eens wat er aan de hand is. Het is nep. Compleet nep. We hebben net haar clip opgenomen. Gaan nu naar huis om te slapen."

In een poging tot het lospeuteren van een verklaring probeerde Seacrest te bellen. Hij kreeg een smsje terug met de tekst "Sorry, kan niet antwoorden. We proberen paparazzi te ontwijken. Ze proberen ons om zeep te helpen, anders zou ik wel praten."
Met dank aan microkid en voor de submit, en CrazyDutchPunk voor de verhelderende update