Daniel Craig nog vier keer James Bond

Lekker geilen op BondDaniel Craig heeft met Hollywood Studio MGM afgesproken dat hij zeker nog vier keer de rol van James Bond op zich neemt. Met de deal zou ruim 43 miljoen euro gemoeid zijn. Daarmee is hij de beste betaalde Bond-acteur uit de geschiedenis.

De hoogte van het salaris van Craig hangt ook af van de totale opbrengst van de komende James Bond-films en de bijbehorende merchandising. Vorig jaar debuteerde de 39-jarige acteur als 007 met de film Casino Royal. Deze film bracht tijdens de release meer op dan iedere andere Bond-film. In Engeland bracht de film in het openingsweekend alleen al 18 miljoen euro op. De film kreeg dan ook lovende recensies, maar veel Bond-fans moesten aanvankelijk wennen aan de blonde acteur. Al maakte Jennifer Aniston onlangs bekend dat ze Craig best een lekker hapje vond.

Met de deal zou Craig verzekerd zijn van vijf Bond-films. Alleen Sean Connery (zes) en Roger Moore (zeven) maakten er meer. Pierce Brosnan, de vorige James Bond, schopte het tot vier films.

De eerstvolgende Bond-film, waarvan de naam nog onbekend is, zou in november 2008 in première gaan. Ook is nog niet bekend wie de nieuwe Bond-girl zou worden. Carice van Houten werd al genoemd evenals de Olsenzusjes

Voor meer showbizznieuws kan je natuurlijk altijd terecht op het Fok!Forum