FOK!weblog genomineerd voor TheBobs

Icoon Sitenews - WeblogDe FOK!weblog is genomineerd voor 'the Best of Blog Awards' (the BOBs) in de categorie Beste Nederlandse Blog. Radio Nederland Wereldomroep maakte gisteren de Nederlandse genomineerden bekend. Naast de weblog van FOK! zijn ook Onzemaninteheran, Marketingfacts , Volkskrantblog , Sargasso , Merelroze , Frankwatching, Dagelinks, Hoeiboei.web-log.nl en Appelogen.be genomineerd.

De BOBs zijn de internationale prijzen voor weblogs over de hele wereld. Jaarlijks organiseert Deutsche Welle de verkiezing van beste weblog in tien talen. Radio Nederland Wereldomroep is verantwoordelijk voor het Nederlandse deel van de wedstrijd.

De Nederlandse genomineerden in andere categorieën zijn: Volkskrantblog voor Beste Weblog (wereldwijd), GeenStijl voor de Blogwurst Award (meest merkwaardige, verrassende of vernieuwende blog) en wijblijvenhier.nl voor de Reporters zonder Grenzen Award (voor weblogs die zich op bijzondere wijze inzetten voor vrijheid van meningsuiting).

Vanaf nu kan iedereen op de genomineerden stemmen via thebobs.com. Het publiek en de internationale jury bepalen de winnaars. Stemmen kan tot en met 14 november. Op 15 november worden in Berlijn de prijzen uitgereikt.

Met dank aan Bupatih voor de submit.