Jennifer Aniston heeft schaamhaarobsessie

Dat de voormalige schoonheidsspecialiste van Jennifer Aniston, Dawn DaLuise, zo maar op straat werd gezet, heeft DaLuise de actrice niet kunnen vergeven. Ze nam dan ook op subtiele wijze wraak door over haar ex-werkgeefster uit de school te klappen.

In het roddelblad 'Star Magazine' heeft ze namelijk zonder blikken of blozen opgebiecht dat schaamhaar voor Aniston een behoorlijke obessie is. Volgens de professionele bikiniwaxer zou de voormalige Rachel Green niet bang zijn om haar volledige schaamstreek te laten harsen, de zogeheten 'Brazilian wax'.

"Jennifer Aniston staat bekend om haar immer onberispelijke haarsnit, maar onderaan is Jennifer zeker zo begaan met de haargroei", aldus DaLouise, die de actrice wekelijks een behandeling gaf. "Als het om haar bikinilijn gaat, vertoont ze zelfs neurotisch gedrag. Soms deed ze het gewoon zelf met een pincet. Zelfs wanneer er helemaal geen haar te harsen was, had ik haar aan de telefoon. Of ik toch niet nog eens kon langskomen. Dan zat ik daar, wat perzikhaar te verwijderen."


Er is inderdaad geen haartje te zien op de foto's


Met dank aan static voor de submit.