Lindsay Lohan stopt met acteren

Volgens haar vader Michael zou actrice Lindsay Lohan nadat ze van de drugs is afgekickt, kappen met het acteren in Hollywoodfilms. Lindsay Lohan kreeg afgelopen week bezoek van haar vader in het Cirque Lodge rehab centre in Utah, waar ze uitvoerig praatten over het beŰindigen van haar acteercarriŔre. Ondanks dat Michael Lohan eerder verklaarde niet over zijn dochter met de pers te praten, kon hij dit nieuws niet voor zich houden.

"Mijn dochter wil niet meer in Hollywood wonen omdat ze niet met al dat kwaad kan omgaan", vertelt vaderlief aan News of the world. Zijn dochter heeft hem geopenbaard een hekel te hebben aan Hollywood en niets liever willen dan te stoppen met werken in het film-Mekka. "Ik heb een pauze nodig en moet weg uit deze stad", zou Lindsay haar vader hebben meegedeeld.

"Ze wil wat meer tijd met haar familie doorbrengen", vertelt Michael. "Het is pijnljk maar mijn dochter en ik zijn beiden gevoelig voor verslavingen." De appel valt inderdaad niet ver van de boom. Vader Michael is namelijk net weer op vrije voeten na te zijn veroordeeld wegens rijden onder invloed.

Stoppen met acteren was niet de enige belofte van dochterlief aan haar vader. Ze beloofde hem namelijk ook te breken met haar aan seks- en drugsverslaafde vriendje Calum.


Straks nooit meer Lindsay Lohannieuws op FOK!?