Mel B in geheim getrouwd in Las Vegas

Icoon ShowbizzEx-Spice Girl Melanie Brown is twee maanden geleden in het geheim getrouwd in Las Vegas. De 32-jarige Britse zangeres stapte op 6 juni in het huwelijksbootje met muziekproducent Stephan Belafonte, zo bleek gisteren uit trouwgegevens van de Amerikaanse staat Nevada.

Geruchten over de bruiloft van 'Scary Spice' Mel Brown verschenen gisteren op de populaire roddelweblog PerezHilton.com. Een woordvoerder van Mel B bevestigde dat het stel in het geniep was getrouwd. "Mel en Stephen kennen elkaar al vele jaren en waren eerst gewoon vrienden. Nu zijn ze erg verliefd en erg gelukkig met elkaar" aldus een persverklaring.

De ex-Spice Girl beviel op 3 april van een dochter Angel Iris Murphy Brown. De vader is haar voormalig verloofde de acteur Eddy Murphy, die aanvankelijk ontkende de vader te zijn. Een DNA-test wees uit dat het kind wel degelijk van hem is. Murphy besloot zijn dochter te erkennen en hij beloofde ook alimentatie te zullen betalen.

Melanie Brown was eerder getrouwd met de Nederlandse danser Jimmy Gulzar en heeft van hem een achtjarige dochter. De Britse meidenband Spice Girls waar Scary Spice deel van uit maakte, verkocht in de jaren 90 wereldwijd 50 miljoen albums. De meiden komen in december en januari bij elkaar voor een wereldtournee.

stiekem getrouwd