Vriendin woedend op Playboybaas

Icoon ShowbizzPlayboybaas Hugh Hefner heeft ruzie met één van zijn drie inwonende vriendinnen. Blondine Kendra Wilkinson is woedend op Hugh, omdat hij het niet voor haar opnam toen het tijdschrift Elle suggereerde dat Kendra minder intelligent was dan de twee andere vrouwen van Hefner, Bridget Marquardt en Holly Madison.

Elle schreef dat Kendra een beperkte woordenschat en een mistige persoonlijkheid heeft. Het gewraakte artikel ging over de tv-show van de Playboybaas en zijn drie vriendinnen in The Girl Next Door. Het blad citeert ook Hefner die het heeft over Kendra’s onintellectuele charme.

Kendra eiste van Hefner dat hij een boze brief zou schrijven naar Elle. Ook zou hij een schadevergoeding moeten vragen. In de talkshow van Larry King beloofde Hefner dat te doen. De New York Post beweert echter de brief in handen te hebben gekregen. Daar zou juist instaan: "Ik heb net je artikel gelezen. Ik vind het het beste, meest doorleefde stuk dat ik over onze tv-show heb gelezen. Ik hoop dat je de kans krijgt een langer verhaal te maken voor de New York Times of The New Yorker". Hefner heeft nog geen reactie op de beweringen van de New York Post gegeven.



Hefner en zijn harem, Kendra staat helemaal links