Jamai heeft het 'erg gezellig' met Ron Link

ShowbizzOud Idols-winnaar Jamai Loman heeft het ''erg gezellig'' met de succesvolle musicalster Ron Link. Dat vertelde Loman vanochtend op Radio 538 bij 'Evers staat op'. Of hij een relatie heeft met Link, die Tarzan speelt in de gelijknamige musical, wilde hij niet met zoveel woorden bevestigen.

Evers belde in eerste instantie met Ron Link en vroeg hem of hij misschien een hotelkamer deelde met Jamai. Link deed daar nogal geheimzinnig over en bekende noch ontkende een relatie te hebben met Jamai. Ook wilde hij niet vertellen met wie hij een kamer deelde. Toen 538 even later incognito Jamai belde, bleek die ook in hetzelfde hotel te bivakkeren. Jamai gaf aan 'gehoord' te hebben van het telefoontje met Link. Hoe hij dat zo snel gehoord had, wilde hij niet vertellen (iets met door de muren heen). Na aandringen en overleg met Link kwam hij tot het ''erg gezellig'' statement.

Vanochtend werd ook bekend dat Jamai een rol gaat spelen in de Nederlandse versie van de musical Les Misérables. Jamai gaat de rol van studentenleider Marius spelen. De musical gaat voorjaar 2008 in première in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.


Ron Link bij zijn verkiezing tot Tarzan