Kim Feenstra wint Holland's Next Topmodel

Icoon ShowbizzDe 21-jarige Kim Feenstra uit Groningen is de winnares van het tv-programma Holland's Next Top Model. Gisteren versloeg ze in de finale de 18-jarige Sabrina van der Donk en de 20-jarige Christa Verboom. In totaal streden afgelopen weken twaalf meisjes om de titel.

De finale van het televisieprogramma werd gisteren live uitgezonden vanuit de Lichtfabriek in Haarlem. Voor de winnares ligt een contract bij Max Models klaar. Ook komt Kim Feenstra op de cover van het tijdschrift Glamour en zal ze te zien zijn in een reclame van L'Oréal.

In de finale bleek Feenstra de grote favoriet te zijn. De brunette was zowel volgens de jury als het publiek de winnares. "Ik heb al wat ervaring opgedaan als model in diverse landen en ik wil via dit programma echt de top proberen te bereiken", zo zei Feenstra eerder.

Vorig jaar mocht Sanne Nijhof zich winnares noemen van de eerste editie van Holland's Next Topmodel. Ze is intussen een veelgevraagd model en won de Ford Model Of The World Contest. Ze verblijft momenteel in New York.

Kim Feenstra
Kim Feenstra; winnares Holland's Next Topmodel 2007