Frans en 'Maris' gaan trouwen

Frans Bauer heeft zijn Mariska in december ten huwelijk gevraagd. Dat zei hij vanochtend tijdens een persconferentie. De volkszanger had de laatste maanden namelijk te maken met een poliep op zijn stembanden waardoor hij niet kon zingen. Het huwelijk vindt in de zomer van 2008 plaats. Een precieze datum is nog niet bekend.

Frans en Mariska hebben al drie kinderen: Christiaan, Jan en Frans junior. Er werd daarom al druk gespeculeerd over wanneer de twee zouden gaan trouwen. "Ik mocht maar een minuut per dag praten en in die minuut vroeg ik haar ten huwelijk. Mariska geloofde me eerst niet. Ik maak nogal vaak grapjes." Bauer kon echter niet vertellen dat zijn aanzoek serieus was, want de minuut van die dag was al voorbij.

Overigens moest Mariska nog wel even liegen over hun trouwerij. Vorige week feliciteerden de dj's Coen en Sander van Radio 3FM haar aan de telefoon met het voorgenomen huwelijk. Toen zei ze echter dat het niet waar was. "Trouwen, ik weet van niets hoor", aldus Mariska. "Als hij mij vraagt zeg ik natuurlijk meteen ja. Maar dat heeft hij dus nog niet gedaan."