Ouders willen site verdwenen dochter weg hebben

OpmerkelijkDe ouders van de 1991 verdwenen 7-jarige Nymphe Poolman willen dat een website over hun dochter van internet wordt gehaald. De site is een initiatief van 'reïncarnatietherapeut' Rob Knoop. Op de site (www.Nymphe.nl) staan 'gesprekken' die Knoop met Nymphe voert, want hij babbelt wat af met het vermoorde meisje.

Het lichaam van Nymphe is nooit gevonden. Ze verdween op 28 november 1991 uit het Groningse Vriescheloo. Een jaar later bekende de Duitser Georg A. dat hij het meisje had verkracht en gewurgd. Haar lichaam zou hij hebben gedumpt in een container waarna ze uiteindelijk in een vuilverbrander zou zijn terechtgekomen. De Duitser werd in eigen land veroordeeld tot 11 jaar cel en TBS.

De ouders van Nymphe hebben altijd beweerd dat de Duitser hun dochter niet heeft vermoord. Hoe het dan wel zit, is nooit duidelijk geworden. Reïncarnatietherapeut Knoop deelt de visie van de ouders dat de Duitser niet de moordenaar is en zegt dat hij in 'gesprekken' met Nymphe heeft gehoord wie wel de dader is. Het blijft vooralsnog echter bij niet meer dan een 'duiding'.

Peter en Jacqueline Poolman zeggen de site over hun dochter 'verbijsterend' te vinden. Ze zoeken nu een manier om de site van het internet af te krijgen. Op de site staat onder meer: ''Hier op internet zal ik (Nymphe) vertellen wat er met me gebeurd is op die dag dat ik ineens niet meer thuiskwam.... Om de paar dagen zal ik steeds verder het tipje van de sluier oplichten....Kom maar vaak langs om naar me te luisteren...Ik blijf net zo lang vertellen, totdat ze me onder de boom uithalen....''