Robin van Persie gewild bij Britse homo's

Robin van PersieHet huwelijk met Bouchra en de seksuele escapades met een voormalige Nederlandse miss Nigeria lijken de Engelse homogemeenschap nauwelijks te deren. De Nederlandse voetballer Robin van Persie is door het Gay Football Supporters Network verkozen tot de op vier na meest sexy voetballer van het land.

De jonge sporter, in dienst van het Londense Arsenal, moest de 18-jarige Jake Robinson van voetbalclub Brighton, Steven Gerrard van Liverpool, Frank Lampard van Chelsea en Alan Smith van Manchester United voor laten gaan in de zogenaamde Lust Lijst. Van het Engelse talent Wayne Rooney had Van Persie in ieder geval weinig concurrentie. Rooney werd door de Britse homoseksuelen uitgeroepen tot lelijkste voetballer.

In de lijst van de lelijkste voetballers kwam ook een andere Nederlander in Engelse dienst voor, namelijk Ruud van Nistelrooij. Hij eindigde op de zevende plek. De club van Van Persie, Arsenal, werd uitgeroepen tot het meest sexy team, Chelsea's Jose Mourinho kreeg de titel 'beste manager' en Alex Ferguson, manager van Manchester United kreeg de eer de meest gehate persoon uit de voetbalwereld te zijn.